O nama

Visinski radovi na užetu u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji.Alpinističke usluge.Čišćenje zgrada,tavana,fasada,terasa.Čišćenje terasa i tavana od golubova.HIdroizolacija i termoizolacija fasada zgrada i poslovnih objekata.Kompletna briga o Vašoj zgradi i lokalu.
CIscenje zgrada,terasa,tavana,fasade,Molera zgrade.Hidroizolacija i termoizolacija svake zgrade i poslovnog objekta.Odabrani selektovani tim sertifikovanih strucnjaka u delatnosti visinskih radova na uzetu u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji.Proverite zasto nam je 4000+ Klijenata u prethodnih 12+ godina rada poklonilo poverenje.

O nama

Sajt Alpinisti.net namenjen prezentaciji naših usluga visinskih radova i industrijskog alpinizma u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala Alpinisti.net 061-309-23-36   CIscenje zgrada,terasa,tavana,fasade,Molera zgrade.Hidroizolacija i termoizolacija svake zgrade i poslovnog objekta.Odabrani selektovani tim sertifikovanih strucnjaka u delatnosti visinskih radova na uzetu u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima… Pročitaj više »O nama